Smarta tillval till din garageport

Smarta tillval till din garageport

Skaffat ny garageport? Funderar du över vilka tillval som är nödvändiga? Här guidar vi dig i frågan om smarta tillval. Vilka tillbehör är bäst egentligen?

Nödfrikoppling

Har du ett garage med motordriven port, och bara har en ingång till ditt garage? Vad gör du om det blir strömavbrott? Med nödfrikoppling har du tillgång om olyckan är framme. Nödfrikoppling ger dig möjlighet att ta dig in i ditt garage vid ett eventuellt strömavbrott.

Sensor

Med en sensor1 till garageporten kan du förhindra en otäck olycka om du skulle ha dålig uppsyn över springande barn eller husdjur runt garageporten. Sensor är en säkerhetsåtgärd som rekommenderas i områden med mycket spring och rörelse. Då stannar garageporten upp direkt när den känner av ett plötsligt hinder!

 

LÄS OCKSÅ: SÄKRA DIN GARAGEPORT

Appstyrning

2Med ett enkelt tryck på din smartphone kan du när som helst få en överblick över ditt garage. Appen är framtagen för att underlätta och förenkla din vardag. Dessutom slipper du allt krångel som handsändare kan bidra med.

Det finns heller ingen risk att handsändare försvinner och du blir utelåst, eller att någon som kommit över en handsändare kan ta sig in utan din vetskap. Om du ska resa iväg en tid slipper du låna ut handsändare till din husvakt. Du väljer vilka som ska få tillgång hur enkelt som helst i appen!

 

 

 

3Med nödfrikoppling kan du alltid ta dig in i ditt garage – även vid strömavbrott.

 

4En sensor ökar säkerheten kring din garageport. Den känner av plötsliga rörelser och stannar direkt för att förhindra att någon eller något hamnar i kläm.

 

4Med appstyrning behövs inga handsändare. Du eliminerar risken för vilsegångna handsändare och kan enkelt se vem som har tillgång till ditt hem.

- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -