- Annons -

TÄVLINGEN ÄR STÄNGD – VINNARE PRESENTERAS MÅNDAGEN DEN 9:e APRIL.

Vinn nya badrumsmöbler, en skön takdusch eller en fin blandare till ditt badrum! Tillsammans med Comfort arrangerar vi nu en tävling där du som läsare kan vinna nya badrumsprodukter inklusive installationen.

Dags att fräscha upp badrummet? Ta chansen nu! Svara på 3 enkla frågor och motivera varför just du är i behov av nya badrumsprodukter. Hoppas just du blir en av de lyckliga som vinner fina badrumsprodukter med installation från Comfort! Tävlingsfrågorna hittar du lite längre ner och svaren hittar du genom att gå in på länkarna nedan.

Sikta på vårt första pris! Svedbergs tillverkar sina badrumsmöbler i svenska Dalstorp och är kända för hög kvalitet, snygg design och smarta detaljer. Med Comforts tjänst Installerat & Klart kan du dessutom lita på att allt blir installerat på bästa sätt av certifierade montörer. Hemleverans och bortforsling av ev gamla produkter ingår också, tryggt och bekvämt.

Comfort är Sveriges största VVS-installationskedja med flera medlemsföretag från norr till söder och nästan 2000 certifierade montörer. Tack vare både geografisk spridning, stark lokal förankring och en stor samlad erfarenhet kan Comfort installera allt de säljer, bland annat toalettstolar. Samtliga av Comforts återförsäljare erbjuder flertalet helhetslösningar, som du kan läsa mer om på deras hemsida!

1:a pris

1 vinnare utses och vinner valfria Svedbergsmöbler, Installerat och Klart, värde 30 000 kr

2:a pris

5 st vinnare utses och vinner den lyxiga takduschen från Damixa Bell, Installerat och Klart värde 9 095 kr/st

3:e pris

5 st vinnare utses och vinner en fin tvättställsblandare från Damixa Pine, Installerat och Klart, värde 2 795 kr/st

Samtliga vinster är inklusive installation, vilket innebär att de kommer att installeras av en certifierad montör från Comfort!

Tävlingsstart: Tisdag 6 mars
Tävlingen avslutas: Tisdag 3:e april kl.17

Vinnarna presenteras på samtliga sociala medier online måndagen den 9:e april klockan 14:00.

 

Lycka till!

Tävlingsregler
Juryn består av Villalivs tidningsråd samt en representant från Comfort-kedjan och beslutet går inte att överklaga. Vinnarna kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Förlaget Villaliv AB i enlighet med PUL. Förlaget Villaliv AB förbehåller sig rätten att publicera vinnarnas namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnarna.

- Annons -