- Annons -

Vissa hus gör ett starkt intryck, andra tar lyx till en helt ny nivå. 10979 Chalon Road i Bel Air, California, USA, kan klassas som ett drömhus och har höjt ribban för hur man bor exklusivt.

Huset stod klart 2017 och säljs nu med prislappen 812 510 000 sek ($100 000 000)

33 rum, varav 12 sovrum

24 badrum i olika storlekar

3 olika pooler/spabad

Detta hus är så stort att det räknas som en herrgård (Mansion) och beskrivs som en magisk sammanslagning av inspiration och förträfflig arkitektur där varje detalj i detta drömhus noggrant har valts ut och se till att de håller högsta kvalitet. Huset är beläget på toppen av en kulle, ovanför Bel Air golfbana, och erbjuder en fantastisk utsikt från varje rum tack vare husets gigantiska panoramafönster. Planlösningen är öppen och ljus där det största sovrummet är 520 kvm med en tillhörande spa- och relaxavdelning.

Huset är byggt för den som uppskattar livets goda, där läget i West Gates i Bel Air är en starkt argument. Boytan är 2880 kvm (31 000 sq ft) och har 3716 kvm (40 000 sq ft) däck. Huset är byggt för dig som gillar att ha stora event hemma. Med 5 barer, 2 bowlingbanor, hemmabio, olika sport planer med paviljong, spelrum, vinkällare, olika pooler där en har ett vattenfall samt flera eldspel utomhus och mycket mer kommer festerna bli omåttligt populära. Och om detta inte vore nog, detta magiska drömhus har plats för 14 (!!) bilar i garaget och ytterligare 70 på parkeringsplatsen. Huset är byggt på tre våningsplan och har givetvis en hiss så man slipper gå i trapporna.

Vi på Villaliv kommer drömma om detta hus långt framöver, titta och njut!

- Annons -