Håll värmen – och ha kul

KATEGORI

Håll värmen – och ha kul

Energikris och inflation är väl knappast någonting som får oss att dra på smilbanden, speciellt inte nu när årets kallaste månad är i antågande. Vill du också ta en paus från vinterdeppen och hitta på något kul? Här kommer Villalivets utvalda tips på saker, som inte bara blir en kul stund, utan dessutom hjälper dig att få upp värmen ordentligt.

Ska vi slå vad

Ett kul spel för hela familjen där fysiska uppgifter varvas med kluriga tankenötter. Medspelarna kikar på den utmaning du fått och slår vad om du kommer att klara det, sen är det dags för dig att köra upp till bevis. ca 245 kr spelexperten.se

TikTok

Du med tonåringar i huset har garanterat sett dem stå och dansa till TikTok, och så snart du provat själv inser du att det faktiskt är riktigt roligt. Nej, du behöver inte lägga ut några klipp själv, men ta tag i kidsen och be dem lära dig en dans eller två. Ni kommer garanterat både att bli varma och få ett gott skratt!

Yoga Challenge

Ett perfekt sätt att få upp värmen och ett gott skratt är att köra en Yoga Challenge. På YouTube finns massor av roliga utmaningar för två, så ta tag i en partner/kompis eller familjemedlem och röj lite plats, sen är det bara att köra i gång.

Dansa

När dansade du senast? Att dansa är ett perfekt sätt att kombinera motion, värme och glädje. Det går precis lika bra att göra ensam som i grupp och kan faktiskt kombineras med både städning och matlagning. Så på med favoritmusiken och skaka loss.

Spela Twister

Twister är spelklassikern som får oss att slå knut på oss själva, och varandra! Snurra pilen och skynda er att flytta händer och fötter till den färg som pilen pekar på. Den som är snabbast och håller balansen vinner. Enkelt, svettigt och roligt för alla åldrar! ca 239 kr cdon.se

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Ailicia
- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -