- Annons -

Villaliv rekryterar ny Försäljningschef

Tomas Bengtsson, 54 år, tillträdde den 14 maj tjänsten som försäljningschef i den expansiva mediekoncernen Villaliv, som bland annat ger ut Sveriges största gratistidning, Villaliv samt villalivet.se.

Tomas kommer närmast från TV4-Gruppen där han har haft samma befattning för södra Sverige. Här har han arbetat i 7 år med bland annat utveckling av nya affärsmodeller och på ett framgångsrikt sätt byggt starka säljorganisationer i en digital transformation. Innan dess jobbade han under flera år i olika säljroller och senast som försäljningschef för TeliaSonera.

» Det känns väldigt positivt och spännande att få in Tomas i Team Villaliv med sin bakgrund från ett stort räckviddsmedium, både vad gäller erfarenhet och kompetens. Jag är övertygad om att Tomas kommer att förvalta och utveckla vår verksamhet på bästa sätt tillsammans med övriga medarbetare för att stärka vår position ytterligare på marknaden», säger Jonas Natt och Dag, marknadschef.

» Det skall bli superspännande att få möjligheten att jobba med Villalivs olika produkter och få vara en del av den offensiva satsningen för att nästa steg på marknaden. Villaliv är ett starkt räckviddsmedium med stora möjligheter att bli den självklara destinationen för Villabranschen med tydliga digitala inslag», säger Tomas Bengtsson.

För ytterligare information, kontakta:

Jonas Natt och Dag, partner och marknadschef
0733-21 31 60, [email protected]

Tomas Bengtsson, försäljningschef
0706-21 72 11, [email protected]

- Annons -