- Annons -

Här är succéprodukten som städar där du inte kan!

Var femte svensk har problem med fukt och mögel hemma och får fysiska besvär av inomhusluften. Då räcker det inte med att storstäda och vädra! Den svenska produkten Ozoneair tar bort det dåliga i luften och i materialen – en gång för alla. – Det enda man behöver göra är att ställa in den och sätta igång, berättar grundaren Johan Lundberg.

Ozoneair är helautomatisk. Du startar den enkelt med en knapptryckning. Den räknar själv ut optimal rengöringstid och anpassar reningseffekten för bästa resultat.

 

”Garaget och förrådet luktade unket och jordkällaren dominerades av en stickande lukt av mögel, efter bara några timmar doftade det fräscht igen.” Mikael Swedberg, villaägare

Får du irriterad näsa och hals och trötta svidande ögon av luften i ditt hem? Då är du inte ensam. Var femte svensk berättar att de får fysiska besvär av inomhusluften; detta enligt Folkhälsomyndighetens senaste miljöhälsorapport.

19 procent anger också att de har fukt-skador, mögel eller mögellukt i bostaden. Ozoneair är unik och har lånat reningsprinciper från naturen. Den omvandlar syre till ozon och på så sätt angrips och elimineras lukter, mögel, bakterier och virus. – Det fina med ozon är att det är naturens eget sätt att bryta ner mikroorganismer. Ozon kan även tränga in i inredningen. Det är med andra ord både effektivt och helt miljövänligt, berättar Johan Lundberg, grundaren av Ozoneair.

”Du behöver bara trycka på en knapp”

Gasen ozon är 3000 gånger mer effektiv än klorin. Saneringsföretag och bilrekondfirmor har sedan länge rengjort med ozongeneratorer, men dessa kräver gedigna förkunskaper om såväl ozon och material som den specifika modellen.

Det nya med Ozoneair är att du som privatperson nu kan sanera ditt hem på egen hand med effektivt ozon, för en bråkdel av vad det skulle ha kostat att anlita en firma.

Du placerar maskinen i det rum eller utrymme du vill sanera – källaren, köket, bilen, fritidshuset, båten, var som helst. Sedan trycker du på knappen. Se bara till att djur, växter och människor inte befinner sig i utrymmet. Maskinen är helautomatisk: den räknar själv ut den optimala rengöringstiden för bästa resultat.

Blev av med mögelsporerna

Det är vanligt att sommarstugor, garage eller förråd luktar unket när de stått orörda under en längre tid. Lars Karlsson har en sommarstuga i Hultsfred och berättar att de alltid har haft en dålig lukt i den.

Vi testade en mängd olika metoder för att få bukt med problemet, allt från utsugning till att vädra ur stugan. Det har fungerat på kort sikt men sedan kom lukten tillbaka, säger han.

Lars bestämde sig för att testa Ozoneair. Det enda han gjorde va att koppla i kontakten, ställa in ytans storlek och trycka på start. Lars använde först Ozoneair inne i huset och ställde den sedan under huset. Efter det var all lukt helt borta.

Ozoneair är utan tvekan det bästa jag någonsin har köpt. Att den kostade så lite gjorde mig lite förvånad; det var billigare att köpa produkten än att hyra den från en saneringsfirma.

Tipsruta

✔ Källaren
-ofta dålig ventilation och stor risk att det bildas mögel och fukt.

✔ Krypgrunder
-svårt att få bort lukt som kan sprida sig och sätta sig i väggar och inredning.

✔ I ditt hem
-lukt hänger ofta kvar i möbler och textilier.

✔ Vinden och förrådet
-ofta instängt som ett resultat av fukt och dålig ventilation.

✔ Badrummet, tvättstugan
–avlopp, fukt och dålig ventilation kan orsaka lukter.

✔ Fritidshuset, husvagnen, husbilen, båten
-står ofta oanvända långa perioder och luktar instängt.

Vilken Ozoneair passar dig?

Ozoneair Go 30

Enstaka rum, bilar, båtar, husvagnar.
Kapacitet: 5 – 30 m2
Behandlingstid:*: 4h
Driftstid: 4 000h
Påfyllningsbar: Nej
Vikt: 3,6 kg
Pris: 3 990 kr

Ozoneair Plus 60

Medelstora rum, mindre, lägenheter stugor och hus
Kapacitet: 10 – 60 m2
Behandlingstid:*: 2h
Driftstid: 4 000h
Påfyllningsbar: Ja
Vikt: 5,7 kg
Pris: 5 990 kr

Ozoneair Pro 120

Hela hus, våningsplan och lägenheter
Kapacitet: 15 – 120 m2
Behandlingstid:*: 2h
Driftstid: 4 000h
Påfyllningsbar: Ja
Vikt: 7,0 kg
Pris: 7 990 kr


Rabattkod

500 kr i rabatt på Ozoneair Pro gäller 9/4 – 23/4 ange kod villalivet02


 

Läs mer på ozoneair.se eller ring Ozoneair på 0771-366 366

- Annons -