Wood’s AC Cortina AirSwitch: En patenterad Världsnyhet

KATEGORI

En Patenterad Världsnyhet som gör skillnad

Har du någonsin legat vaken på natten, irriterad av värmen och det ständiga brummandet från din AC? Eller fått en förhöjd elräkning som får dig att tveka inför att använda din AC igen? Med Wood’s senaste innovation, AirSwitch, är de dagarna över. AC Cortina utrustad med patenterad AirSwitch-teknik, sätter denna banbrytande enhet en ny standard för tyst, energieffektiv och ren kylning i ditt hem. Upplev en fridfull nattsömn utan störande ljud och en renare inomhusluft.

Upptäck den tysta revolutionen

Vi vet att traditionella AC-enheter kan vara både bullriga och störande. Wood’s nya AirSwitch-teknik är en game changer. Med en ljudnivå på endast 34 dB i AirSwitch-läge är den nästan ljudlös jämfört med de 49 dB som traditionella AC-enheter oftast ligger på. Detta innebär att du kan njuta av ostörda arbetsdagar och fridfulla nätter, helt utan buller. AirSwitch ger dig komforten du behöver utan att kompromissa med din sinnesro.

Upplev AirSwitch-Magin

AirSwitch är en revolutionerande teknik som automatiskt anpassar kylningen efter omgivningens temperatur, vilket ger dig en optimal inomhusmiljö. När luften utomhus är svalare än den önskade inomhustemperaturen – oftast på natten – växlar AirSwitch sömlöst från traditionell kompressorkylning till att använda sval, renad utomhusluft.

Kompressorn stängs av, och kylningen sker tyst och energieffektivt med hjälp av den naturliga, friska utomhusluften. Samtidigt säkerställer det inbyggda HEPA-filtret att luften som strömmar in alltid är ren och fri från skadliga partiklar.

Upplev en tyst, energisnål och hälsosam kylning med AirSwitch, dag som natt. Låt denna innovativa teknik skapa en fräsch och behaglig inomhusmiljö för dig och din familj. Med AirSwitch får du inte bara en behaglig temperatur, utan också ren och frisk luft som förbättrar din livskvalitet.

AirSwitch

Spara energi och spara pengar

Med Cortina AirSwitch undviker du det problemet. I AirSwitch-läge förbrukar denna innovativa enhet endast 57 W, jämfört med de 1350 W som krävs i traditionellt kompressorläge. Det innebär inte bara lägre energikostnader, utan också en mindre miljöpåverkan – perfekt för den miljömedvetna konsumenten. Spara energi och pengar med Wood’s och njut av ett svalt hem utan att oroa dig för höga elräkningar.

Renare luft för ett hälsosamt liv

Traditionella AC-enheter förbättrar sällan luftkvaliteten i hemmet. Men med ett inbyggt H11 HEPA-filter säkerställer Cortina AirSwitch att luften i ditt hem alltid är ren och fri från pollen, damm och andra skadliga partiklar. Oavsett vilket läge du använder kan du lita på att du andas in frisk och ren luft, vilket är särskilt viktigt under allergisäsongen eller i områden med hög luftförorening. Andas lättare och lev hälsosammare med AC Cortina AirSwitch.

Perfekt för alla behov

AirSwitch är perfekt för alla behov. Under svalare nätter drar tekniken in sval utomhusluft som den renar, vilket skapar en optimal sovmiljö utan att störa din nattsömn. Genom att använda AirSwitch-läget kan du hålla ditt hem svalt och bekvämt samtidigt som du minimerar din energianvändning och miljöpåverkan. Oavsett årstid eller luftkvalitet utomhus kan du lita på att Cortina AirSwitch levererar ren och hälsosam luft inomhus.

Med den praktiska WiFi-funktionen kan du enkelt styra din AC på distans. Anslut till appen Woods Connect och starta kylningen ett par timmar innan du kommer hem. Då kan du alltid njuta av en sval och behaglig inomhustemperatur när du kliver innanför dörren.

Redo att uppleva skillnaden?

Wood’s nya AC Cortina med AirSwitch-teknik har lanserats i Norden och övriga Europa under sommaren 2024. Den finns tillgänglig hos de flesta återförsäljare. Du kan läsa mer på woods.se om framtidens kylteknologi. Sov gott, spara pengar och njut av ren luft – allt detta med AC Cortina AirSwitch från Wood’s.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

[ai_buddy_chat]
- Annons -
[ai_buddy_chat]

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -