- Annons -

Tips på smarta möbler med flera användningsområden!

Önskar du att du hade plats för fler och större möbler i din villa? Här har uppfinnare tänkt till och skapat smarta möbler med flera olika användningsområden som både sparar plats och ger mer sittplatser, någonstans att sova och till och med en pool i en minimal trädgård där barnen både kan leka och bada!

 

Tips 1. Fyra gömda sängar i ett enda rum

Detta rummet har fyra sängar, som alla är finurligt undangömda när du inte behöver dem! Perfekt för friggeboden eller att ha i små barnrum ifall barnen vill ha en plats för kompisarna att kunna sova över. Multifunktionella möbler är ett grymt alternativ för att göra ett rum estetiskt tilltalande, städat och spartansk men rymligt på samma gång!

 

Tips 2. Från soffa till våningssäng

Glöm alla andra bäddsoffor du sett någonsin! Denna smarta soffan gör du lätt med några enkla handgrepp om till inte bara någonstans att sova som tar upp hela rummet, utan en våningssäng som inte tar mer plats än soffan. Många har vi väl varit som önskat en multifunktionell möbel som detta som kan agera räddaren i nöden för en trött vän en helgkväll, eller när man lever smått.

 

Tips 3. Pingisdörren

Ingen plats för ett pingisbord? Jodå, detta bordet har alla plats med! Lite svårare att spela rundpingis bara… men det får man väl leva med när det kan sättas upp när man vill, var man vill. Perfekt för festen, studentkorridoren, konferensrummet, eller varför inte altanen en varm sommardag?

 

Tips 4. Uppfällbart badkar

Önskar du att du hade plats för ett badkar i ditt badrum, eller har du tröttnat på att barnens badbalja tar upp onödig plats?
Med detta multifunktionella badkar sparar du både plats och slipper lägga pengar på att bygga om badrummet!

 

Tips 5. Det platssparande bordet.

Känns det onödigt att ha ett alltför stort bord i köket men du vill inte ha platskrävande iläggsskiva stående? Med detta utfällbara, smarta bord kan du lätt växla mellan att ha ett bord med 4 och 6 platser bara genom att dra i en spak…

 

Tips 6. Den gömda poolen

Till sist något som väl inte kan räknas som en smart möbel, men som många villaägare skulle kunna ha nytta av…Har du liten trädgård men drömmer om en pool? Så var det för mannen som kom på denna smarta lösning. Han lade helt enkelt poolen under gräsmattan!

 

 

- Annons -