Tävling: Vinn en Robotgräsklippare smart SILENO life 700 m² från Gardena

KATEGORI

Tävla om en Robotgräsklippare värd 15.499kr från Gardena

Tävlingen är avslutad. Tack för ert engagemang och deltagande!

Nu har du chansen att göra trädgårdsarbetet lite enklare och samtidigt få en prydlig gräsmatta. Vi lottar ut en fantastisk robotgräsklippare från Gardena som passar perfekt för en gräsmatta på upp till 700 kvadratmeter. Den har en smart sensor som anpassar klippningen efter gräsmattans tillväxt och navigerar smidigt runt träd och hinder.

För att vara med och tävla om robotgräsklipparen behöver du bara svara på en enkel fråga: Hur många års garanti lämnar Gardena på sina robotgräsklippare? Svaret hittar du enkelt på Gardenas hemsida.

Tävlingen är avslutad. Tack för ert engagemang och deltagande!

Skicka ditt svar genom formuläret senast den 12:e maj. En vinnare dras sedan slumpmässigt bland de rätta svaren och kontaktas via e-post eller telefon. Vi presenterar vinnaren på våra sociala medier och på vår hemsida den 15:e maj. Lycka till!

Vinnare av tävlingen:

Albatrime Gashi från Aggarp, Grattis till dig!

Pris: Robotgräsklippare smart SILENO life 700 m²
Värde: 15.499 kr
Artikelnummer: 19705-64

1

SILENO life är den smarta robotgräsklipparen för trädgårdar upp till 700 m²

Upplev hur enkelt det är att ta hand om din gräsmatta med en intelligent robotgräsklippare – GARDENA smart SILENO life, 700 m² Set!

Tack vare GARDENA smart system är din robotgräsklippare uppkopplad och med smart EasyApp Control kan du ha koll på trädgården via telefonen, oavsett var du befinner dig. Upplev nästa nivå av smart gräsyteskötsel och ett helt nytt sätt att styra din robotgräsklippare.

Med nya LONA, en AI-baserad kartläggningsteknik med platsspårning som lär sig, kartlägger och anpassar sig till enskilda trädgårdar. Med GARDENA smart system App får du en överblick av din trädgård och kan sköta om den var du än är. Du kan ändra inställningarna av grässkötseln och justera klippschemat.

Funktionen Zone Management erbjuder flexibilitet att vissa zoner i trädgården kan klippas vid olika tider och olika ofta. Funktionen Area protect möjliggör att du kan ställa in zoner som du inte vill att roboten ska klippa, exempelvis en äng. Dessutom innebär appen att du alltid kan hålla ett öga på roboten.

2

Som en del av GARDENA smart App, kommer LONA kontinuerligt att utvecklas och fortsätta erbjuda spännande och användbara funktioner till användare under 2022 och kommande år. Denna effektiva hjälpreda i trädgården är mycket tyst och levererar särskilt låga ljudnivåer om endast 57 db(A), på så vis kan du njuta och ta det lugnt medan roboten jobbar I trädgården.

Funktionen CorridorCut guidar roboten när den klipper i särskilt trånga passager och snäva hörn. Den navigerar med lätthet i passager med endast 60 cm i bredd mellan begränsningskablarna, ytor som vanligtvis behöver klippas manuellt.

CorridorCut hjälper även roboten att navigera ut ur passager som har en återvändsgränd. GARDENA smart App har en schemaläggningsassistent som hjälper dig att sköta trädgården.

I kombination med funktionen SensorControl kan roboten själv avgöra hur ofta gräsmattan behöver klippas. Den kommer att klippa med optimal frekvens baserat på gräsets tillväxt, denna effektiva robot klipper endast när det behövs.

3

Innovativa funktionen spot cutting, spiralklippning, hjälper din robot att klippa särskilt tuffa områden. När jobbet är gjort återvänder smart SILENO life automatiskt tillbaka till laddstationen. Den tuffa robotgräsklipparen är designad för alla säsonger, en riktig hjälte i alla väder och terränger.

Om det är frost kommer robotgräsklipparen automatiskt att pausa sitt program tills marken tinat. Roboten kan också klippa i branta backar och klarar lutning upp till 35 procent. smart SILENO life rymmer många funktioner, du kan upptäcka dem via GARDENA smart App.

EasyConfig guidar dig genom installationen och med Auto Schedule kan du lita på att smart SILENO life vet när och hur din gräsmatta behöver klippas och med SmartHome kan du styra din smart SILENO life med röststyrning via Alexa.

Ytterligare en funktion är växtbiblioteket som låter dig upptäcka allt du vill veta om världens växter.

Läs mer om robotgräsklipparen här!

Tävlingsvillkor

Villalivets vinnarbeslut går inte att överklaga. Vinnaren kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer och medier där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn, mail och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Förlaget Villaliv AB i enlighet med GDPR. Villalivet förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren dras med hjälp av: https://www.random.org/ förutsatt att svaret på frågan är korrekt. Genom att delta så godkänner du även hur vi vinnaren genereras. Genom att delta så godkänner du även att prispartner skickar nyhetsbrev och erbjudande till dig och behandlar dina uppgifter i enighet med GDPR.

4

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -