Tävling: Vinn en testvinnande AC från Wood’s

KATEGORI

Tävla om testvinnande AC:n Cortina 12K Silent från Wood’s värde 6990:-

Vill du ha en sval och behaglig sommar utan att behöva oroa dig för värmeböljor? Nu har du chansen att vinna en portabel AC Cortina 12K Silent från Wood’s, värd 6990 kr!

Denna kraftfulla och tysta AC-enhet hjälper dig att hålla ditt hem svalt och skönt, även under de varmaste dagarna. För att delta i tävlingen behöver du bara svara på tre enkla frågor.

Ta chansen att uppgradera ditt inomhusklimat och njut av en svalkande sommar med den ultimata komforten från Wood’s portabla AC. Missa inte denna unika möjlighet – svara på frågorna och var med i tävlingen idag!

Så här tävlar du!

Att delta är enkelt – du behöver bara svara på tre enkla frågor. Det är allt! Genom att följa dessa enkla steg är du med i tävlingen och har möjlighet att vinna. Vi ser fram emot ditt deltagande och önskar dig lycka till!

Priset – Vad kan man vinna?

1

Tävlingen startar: 9:e juni 2024
Tävlingen avslutas: 30:e juni 2024

Vinnaren presenteras på Villalivet.se och på våra sociala medier den 3:e juli 2024.

Se villkor och bestämmelser nedan.

Tävla här

Om Wood’s

Wood’s har alla produkter och lösningar du behöver för ett bättre inomhusklimat, både för hem, arbetsplatser och professionell verksamhet. Vi tycker att luften man andas varje dag ska vara lika ren som vattnet man dricker och anser att alla har rätt till en ren och hälsosam inomhusluft.

Hos Wood’s får du mycket mer än ett ledande produktsortiment. Vår stora kunskap hjälper dig hela vägen till ett rent och hälsosamt inomhusklimat och vi tillverkar de flesta av våra produkter i Sverige, med stort fokus på hållbara, cirkulära processer, miljöegenskaper och överlägsen kvalitet.

Tävlingsvillkor

Tävlingen arrangeras av Villalivet och Wood’s. Vinnarbeslut går inte att överklaga. Vinnaren kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer och medier där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn, mail och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Villalivet och Wood’s i enighet med GDPR.

Villalivet och Wood’s förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande.

Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna väljs av tävlingsjury sammansatt av Villalivet och Wood’s – förutsättningar för att bli valbar är att att svaren på frågorna är korrekta

Genom att delta så godkänner du även hur vinnaren väljs. Genom att delta så godkänner du även att prispartner skickar nyhetsbrev och erbjudande till dig och behandlar dina uppgifter i enighet med GDPR.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -