Enklare att vara miljövänlig genom återvinning med Förpacknings och Tidningsinsamlingens nya digitala tjänst

Nu har det blivit ännu lättare att vara miljövänlig och att återvinna. Förpacknings & Tidningsinsamlingen har skapat en webbtjänst på sin hemsida som gör det enkelt för dig att se var alla återvinningsstationer i din kommun är placerade. Du kan även se vilken som ligger närmst, så att du inte behöver åka eller gå långt. Har du inte en förpackningsåtervinning vid din fastighet eller villa så är detta perfekt för er villaägare. En enkel tjänst som gör det lättare för dig att göra miljön en tjänst.

Här kan du söka efter din närmaste återvinningsstation i deras register över landets alla återvinningsstationer. Även adresser till återvinningscentraler förekommer. Som alla vet så kan återvinningsstationer vid turistorter bli överfyllda på grund av extra och oregelbunden påfyllning. Under semestern och helgtider kan det vara bra att veta hur du lätt kan hitta alternativ till din återvinning.

miljövänlig

Behöver du använda tjänsten eller vill bara av nyfikenhet testa den så kan du göra det här – www.ftiab.se/173.html – Du kanske har det som nyårslöfte, att vara bättre med sorteringen och återvinningen? Då är detta perfekt för dig framförallt om du bor i en storstad eftersom du kan förfina sökningen ner till stadsdelsnivå.