- Annons -

Villalivsnytt Februari

Det finns så mycket praktiskt och roligt du kan göra för att få villalivet att bli ännu skönare.

Villalivsnytt Smarta Hem

Styr ditt hem med din smartphone

Nu finns det ett fiffigt startpaket som gör att du kan komma igång med att styra hemmet från mobilen, var och när du vill. Med en app i telefonen kan du tända och släcka lampor, slå på och av motorvärmaren, läsa av utomhustemperaturen direkt i mobilen och mycket mer. Det här startpaketet för under 1500 kr hittar du på Clas Ohlson.
Villalivsnytt Batterijakt

Batterijakten fortsätter 2016!

Batterijakten, som ordnas av stiftelsen Håll Sverige Rent, överträffade alla förväntningar 2015. Över 1500 fjärdeklasser och nästan 35 000 batterijägare över hela landet samlade in otroliga 287,5 ton batterier! Vilken fantastisk miljöinsats.
Nu håller de som bäst på att planera inför Batterijakten 2016. Är du lärare och vill se till att din fjärdeklass är med nästa år kan läsa mer om Batterijakten 2016 och anmäla din klass på www.batterijakten.se
Här kan du också läsa mer om årets stora batteriinsamling.

Villalivsnytt Håll Sverige rent Villalivsnytt Stora Batterijakten

 

 

 

 

____

Swedoor Craft gråSwedoor Craft blåSwedoor öppnar upp för mer personlighet
Den klassiska spegeldörren har fått nytt liv. Med möjligheten till personliga val av färg och form kan du skapa många spännande uttryck. Tidlöst och stilenligt eller modernt och trendigt. Craft från Swedoor är en nutida version av den handbyggda spegeldörren.
Craft erbjuds i de flesta NCS- och RAL-kulörer. Så nu kan du matcha färgen på dina väggar och skapa en harmonisk helhet eller leka med kul kontraster och skapa oväntade kombinationer.

 

 

 

 

- Annons -