- Annons -

Enkla tips för att få rena rama spa-känslan

Drömmen om ett hemma-spa kan bli sann utan att du bygger om. Med små medel kan du göra underverk. Byt duschen till en ångdusch eller måla 70-talskaklet vitt. Skapa rena ytor med förvaring och sätt in gröna växter. Här är idéer som snabbt kan göra ditt badrum till ett spa.

 

Rosa badrum BallingslövDagsljus och mycket vitt skapar rätt atmosfär. Ljusa pastellfärger ger en mjukhet. Kanske måla om en vägg, kaklet eller dörren? Badrumsinredning från Ballingslöv.

 

 

 

- Annons -

Badrum IkeaTänk vardagsrum

Byt ut standardspegeln mot en vacker och tilltalande form, standardmattan mot en vävd bomullsmatta och de gamla krokarna mot nya. Ta gärna in tavlor och textil. Och får du plats så ställ in en rottingfåtölj med mjuka kuddar i att vila i. Badrumsinredning från Ikea.

 

 

 

 

Gröna växterTa in naturen

Gröna växter återskapar naturen och ger harmoni. Och naturmaterial som trä bambu och sjögräs ger mjukhet och värme. Det kan göra att du trivs bättre. Från Ikea.

 

 

 

 

 

 

Badrum Klinker

Golvvärme och klinker ger en skön och lyxig känsla i badrummet och håller länge. Har du valt mycket vitt på väggar och inredning så är det fint att bryta av med ett mönster i dova färger för att behålla den lugna atmosfären. Bild från Vedum.

 

 

Massagedusch HafaGör duschutrymmet större eller byt mot en ny ordentlig dusch, ångdusch eller kanske en med duschpanel och massagefunktioner. Massagedusch från Hafa.

 

 

 

 

 

 

 

Bastu DuravitFärdig bastu

Installera en bastu, det finns moderna färdiga bastur för två som tar minimalt med plats och är lätta att installera. Bastu från Duravit.

 

 

Handfat VedumRena ytor

Byt till ett nytt handfat med bra förvaring under. Det gör underverk eftersom det hjälper dig att hålla ytorna rena och skapa en lugn och skön miljö. Det här har dubbla handfat och dubbelt så mycket förvaring, Fina förvaringskärl i lådorna blir pricken över i. Från Vedum

 

 

 

Text: Eva Linetti

- Annons -