Njut av kaffe från en maskin som vann “bäst i test” 2018!

- Annons -

Hur ser din perfekta kaffestund ut?

“Det är tidig, kall midvintermorgon, det är alldeles tyst. Den rosa vintersolen bryter fram i horisonten och lyser upp det snötäckta fjället, min espresso med crema är klar att avnjutas.”

Är den bästa koppen kaffe också den första du tar för dagen, eller är det första koppen kaffe ute i solskenet? Oavsett hur din perfekta kopp kaffe ser ut, vill Melitta vara en del av den. Därför kan du nu vara med och tävla om produkter från Melitta!

 

Vi på Villaliv vill gratulera våra vinnare:
1:a Pris
Björn Wiström, Falun
2:a Pris
Carola Rådström, Arvika
3-8:e Pris
Linda Berg, Kungsör
Marcus Bäcklund, Lyscksele
Gry Skar, Karlstad
Simon Lindskog, Linköping
Johanna With, Hallstahammar
Jimmy Ågren, Söderköping

1a pris: Caffeo Passione® OT, värde 6 000 kr
2a pris: Aroma Signature ® Deluxe, värde 1 000 kr
3e – 8e pris: French Press, värde 199 kr

Design och funktion är något som har kommit att bli Melittas signum, och man har sedan företagets startades fokuserat på att leverera kvalitet i varje bryggd kopp kaffe. Allt för att den rykande koppen kaffe ska bli perfekt för dig. Detta har lett till att man idag har ett brett sortiment av såväl maskiner som filterbryggare, alla med en säregen funktion. Ett exempel är Aroma Signature ® DeLuxe som är designad för att brygga ett lika smakrikt kaffe, oavsett om du ska en hel kanna eller ett bara några koppar. Tack vare just detta öga för kvalitet har en av deras kaffemaskiner vunnit Testfaktas oberoende undersökning för “bäst i test” 2018!

Det är inte kanske inte något som många tänker på, men ditt kaffefilters kvalitet är precis lika viktigt som din filterbryggares kvalitet. Med filtret Melitta Gourmet® 1×4 och AromaPor®PLUS tas de fina kaffeoljorna fram. Dessa oljor innehåller över 800 kaffearomer och de patenterade aromzonerna i filtret säkerställer att då perfekt framhävda aromer, och ditt kaffe blir så välsmakande som det kan vara!

Tävlingen avslutas fredag 4 maj kl 17.00
Vinnarna kommer att presenteras måndag 7 maj kl. 13.00

Tävlingen är nu avslutad! Tack för ditt bidrag!

Villaliv kommer baserat på ovan angivna svar utse åtta vinnare och sedan förmedla deras uppgifter vidare till Melitta – för att skicka ut vinsterna.

Lycka till i tävlingen!

Tävlingsregler.
Juryn består av Villalivs tidningsråd och juryns beslut går inte att överklaga. Vinnarna kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Förlaget Villaliv AB i enlighet med PUL. Förlaget Villaliv AB förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

- Annons -