Tävling: Vinn entrébiljetter till Norrvikens Trädgårdar 2023

KATEGORI

Villalivet, i samarbete med Norrvikens Trädgårdar, har nöjet att presentera en fantastisk tävling där DU har chansen att vinna entrébiljetter till Norrvikens Trädgårdar, ett av Sveriges vackraste trädgårdskomplex!

Vi tävlar ut hela 20 stycken entrébiljetter, värda 160 kronor styck. Här får du möjlighet att uppleva den tidlösa skönheten och lekfulla kreativitet som Norrvikens trädgårdar har att erbjuda under 2023 års tema: ‘Tidlöst – en lekfull flirt med kontraster och nyanser’.

Förbered dig på att förundras över konstinstallationer, utställningar och trädgårdskonst skapade av kreatörer som Micael Bindefeld, Anna Starrén, Hanna Wendelbo samt Norrvikens egna begåvade trädgårdsmästare och florister. Årets tema lovar en perfekt blandning av det tidlösa, det klassiska, det kreativa och det lekfulla.

Vill du vara med i vår tävling? Gör dig redo att dyka in i den magiska världen av Norrvikens Trädgårdar! 🌺🌿🌳

Fyll i formuläret nedan och svara på frågan.

Biljetterna tävlas ut i par, så att du kan bjuda med en nära och kär. Som vinnare av biljetter kan du själv välja när du vill gå mellan 16 juni – 24 september.

Vi kommer att totalt välja ut 10 vinnare mellan 7:e juni och 15:e juli 2023. Vinnarna kommer att kontaktas per mail och skrivas ut här på tävlingssidan.

TävlingsformulärMicaels Bindefelds Stora Växthusfest

1
Bild: norrvikens trädgårdar – micael bindefeld

Datum: 16 juni – 24 september

Sveriges främste festarrangör, Micael Bindefeld, inspiratör och växtälskare dukar upp till fest för sina gäster i Norrvikens gröna växthus. Micael tar sig an denna växthusfest med ett kreativt öga, med hela sitt hjärta som klappar för det nostalgiska och med en förkärlek för det egenodlade. 

Växthusfest – odling, njutning och kunskap på Micael Bindefelds vis är ingen vanlig fest. Det är en kärlekshistoria till växterna, odlandet och trädgårdens smaker. Ett lustfyllt förmedlande av kunskap som går i arv – om vikten av att både odla och skörda men också om att visa omsorg och respekt för vår jord och dess kretslopp.

Gästerna kommer mötas av pampiga buketter med doft av svensk sommaräng, kärlek till både jord och bord, generöst uppdukat på Micael Bindefelds egendesignade servis Aspvik med inspiration från förr. Det är en lekfull och magisk värld av ätbara frukter och grönsaker som slingrar sig upp och ner och tillbaka igen. Förtjusande djungelgurkor och magnifika pumpor dinglar från väggarna. Kanske blir bifftomaterna festens huvudrätt?

Inspiration från somrar hos mormor och morfar. Det äkta, det trygga och det varma.  Känslan av barndomens fantasifulla lekar med humlesurr i blomstrande rabatter. Det blir vackert, rustikt och elegant. Fuktigheten och doften i växthuset uppmuntrar till både inspiration och till samtal om trädgård, flärd och det som berör.

I takt med att växterna tar form från skir försommar till mogen höst förändras rummets atmosfär. Vi bär alla på kunskap och på Norrviken delar vi med oss av vår.

Låt dig omfamnas och förföras av lusten i Micaels växthusfest.

Tid

Under parkens öppettider

Plats

Erikshus

Pris

Ingår i entréavgift
Dagsentrè vuxen: 160 kr
Barn 0-18 år: fri entré
Passa på att köpa ert säsongskort och njut av Norrviken hela säsongen för endast 290 kr
Biljetter och säsongskort hittar du här!

Tävlingsvinnare

Vinnare 1: Louise Ekenstierna, Vellinge
Vinnare 2: Marianne Sjöström, Löddeköpinge
Vinnare 3: Inga Nilsson, Kristianstad
Vinnare 4: Daniel Svensson, Munka-Ljungby
Vinnare 5: Alexandra Kober, Malmö
Vinnare 6: Franco Godone, Malmö
Vinnare 7: Monica Jädervik, Lidingö
Vinnare 8: Kjell Grüneberger, Halmstad
Vinnare 9: Christina Mårtensson, Borås
Vinnare 10: Siv Bengtsson, Bjuv

Villalivets beslut går inte att överklaga. Vinnarna kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Mediagruppen i Halmstad AB i enlighet med GDPR. Mediagruppen i Halmstad AB förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren dras med hjälp av: https://www.random.org/ och att svaret på frågan är korrekt. Genom att delta så godkänner du även hur vi vinnaren genereras.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -