- Annons -

Tävla och vinn sängar, täcken och kuddar från Mio

Nu har du en unik chans att vinna en härlig säng från Mio. Var med och tävla om 3 st olika sängar inkl. bäddmadrasser för ett totalt värde av 40.421 kr. Förresten, vi tävlar även ut täcken och kuddar! Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan för att vara med i tävlingen!

Obs! Miljöbilderna speglar inte alltid tävlingsvinstens korrekta mått, men modellen är den samma. Sänggavel och sittbänk ingår inte.

Tävlingen avslutas: 5:e april 2021
Vinnare presenteras: 6:e april innan 17:00.

Tävlingen är avslutad.

Vinnare 1:a pris: Åsa Ekelund, Lerum.

Vinnare 2:a pris: Katarina Berndt, Heberg.

Vinnare 3:e pris: Rikard Ivsjö, Västerås.

Vinnare 4:e pris: Britt-Marie Gustafsson, Söderköping.

Vinnare 5:e pris: Birgitta Andersson, Malmö.

Vinnare 6:e pris: Göran Olsson, Visby.

Vinnare 7:e pris: Maria Levin, Lidingö.

Vinnare 8:e pris: Maria Moberg, Motala.

Vinnare 9:e pris: Noah Nyström, Hudiksvall.

Vinnare 10:e pris: Erik Vilhelm Lundberg, Solna.

 

Priser

Det är under sömnen som din kropp återhämtar sig och gör sig redo för en ny dag, därför är det viktigt att du får en god natts sömn. Eftersom vi alla är olika – med olika sov- och sömnvanor – har vi också olika behov därför tävlar Villalivet och Mio ut tre olika sängar.

Första pris

Ställbar säng – Sense Delux med bäddmadrass Sense Delux, tyg Lova, 120×200 cm.

En prisvärd ställbar säng med hög komfort som kan anpassas efter just dina behov. Sängen har en undre kärna av pocketresår som ger god följsamhet. Överkärnan av 5-zons pocketresår är indelad efter kroppen så att du får stöd och avlastning på rätt ställen för en god natts sömn.

Värde 20.795:-

Läs mer om sängen här!

Andra pris

Kontinentalsäng Roma med bäddmadrass, tyg Ella, 120×200 cm.

En kontinentalsäng i två olika komforter, fast och medium. Med en 7-zons pocketresår som gör att du får stöd och avlastning på rätt ställen. Det understa lagret har en underkärna av bonellresår. Den 7 cm tjocka bäddmadrassen har en skumkärna och är kuvertsydd i samma möbeltyg som sängen, med en liggyta av stretchtyg för bästa följsamhet.

Värde 6.495:- (7.495:-)

Läs mer om sängen här!

Tredje pris

Ramsäng Roma med bäddmadrass, tyg Ella, 120×200 cm.

Ramsäng med undre kärna av bonellresår och en övre kärna av 7-zons pocketresår som är indelad efter kroppen. Detta gör att du får stöd och avlastning på rätt ställen och minskar risken för tryck som gör att du vaknar.

Värde 4995:- (5.495:-)

Läs mer om sängen här!

Fjärde till tionde pris

Kuddar och täcke

2 st Sannäs fiberkudde, medium 50×60 cm inkl. 1 st Sannäs fibertäcke, svalt 150×210 cm.

Sannäs är en mjuk och skön huvudkudde av hög kvalitet. Den är fylld med 100% silikoniserad hålfiber med ett yttertyg av bomullscambric. Kudden är hög och passar dig som föredrar att sova på sidan. För din och miljöns skull är Sannäs Oeko-Tex certifierad. Maskintvättas i 60°C.

Sannäs är ett härligt täcke med fyllning av microfiber och hålfiber, yttertyg i 100% bomullscambric. För din och miljöns skull är Sannäs Oeko-Tex certifierad. Tvättas i 60°C och torktumlas på låg värme.

Totalt värde per paketering 948:-


Tävlingsregler

Villalivets beslut går inte att överklaga. Vinnarna kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Förlaget Villaliv AB i enlighet med GDPR. Förlaget Villaliv AB förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren dras med hjälp av: https://www.random.org/ och att svaret på frågan är korrekt. Genom att delta så godkänner du även hur vi vinnaren genereras.

- Annons -