Avslutad Tävling: 3st presentkort på 10000kr från VillaFönster

KATEGORI

Vinn en presentkort från VillaFönster

Är du redo att ge ditt hem ett lyft med nya, vackra fönster? I ett exklusivt samarbete med VillaFönster presenterar vi en tävling där inte en, inte två, utan tre lyckliga vinnare kommer att få varsitt presentkort värt 10.000 kr att använda hos VillaFönster.

Presentkorten kan användas för att köpa fönster, dörrar, portar och tillbehör. Det är enkelt att delta – allt du behöver göra är att svara på tre enkla frågor. Missa inte denna unika möjlighet att försköna ditt hem med högkvalitativa produkter från VillaFönster. Delta nu!

1

Så här tävlar du!

Delta i vår tävling är busenkelt! Genom att besvara tre enkla frågor är du med i utlottningen av ett presentkort till VillaFönster, som kan användas för att köpa fönster, dörrar, portar, och tillbehör. Missa inte detta enastående tillfälle att uppgradera ditt hem med kvalitetsprodukter från VillaFönster. Gör ditt hem vackrare och mer funktionellt idag – tävla nedan!

Priser – Vad kan man vinna?

Pris 1: Presentkort på 10.000 kr hos VillaFönster.
Pris 2: Presentkort på 10.000 kr hos VillaFönster.
Pris 3: Presentkort på 10.000 kr hos VillaFönster.

Se villkor och bestämmelser nedan.

Tips: Svar på frågorna hittar du på här!

Vinnaren presenteras på Villalivet.se och samtliga av våra sociala medier den 8:e april 2024.

Om VillaFönster

2

I vårt sortiment hittar du produkter till ditt hem med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om det gäller nybyggnad, tillbyggnad eller renovering så kan vi alltid erbjuda ett passande alternativ.

Vi har unikt snabba leveranser då de 500 vanligaste storlekarna finns för omgående leverans eller avhämtning. Svenska nyproducerade fönster kan levereras inom 3 veckor.

Besök VillaFönster här!

Tävlingsformulär – Tävlingen är avslutad.

Presentkortens giltighetstid: till och med 31/12-2024

Använding av presentkort: Den anges i kassan vid betalning, alternativt löser VillaFönster det manuellt om beställningen läggs via telefon/mail.

Begränsning: Presentkortet gäller på fönster, dörrar, portar och partier samt ev tillbehör/frakt som köps/beställs i samband med nämna produkter. (dvs du kan inte bara köpa handtag, skruv och verktyg). Presentkortet kan användas 1 gång, överblivet belopp sparas ej.

Tävlingsvillkor

Villalivets vinnarbeslut går inte att överklaga. Vinnaren kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer och medier där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn, mail och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Villalivet i enlighet med GDPR. Villalivet förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren dras med hjälp av: https://www.random.org/ förutsatt att svaret på frågan är korrekt. Genom att delta så godkänner du även hur vinnaren genereras. Genom att delta så godkänner du även att prispartner skickar nyhetsbrev och erbjudande till dig och behandlar dina uppgifter i enighet med GDPR.

 

3

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Ailicia
- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -