Mura ett attefallshus på 30 kvm

KATEGORI

Finja tipsar: Mura ett attefallshus på 30 kvm

Med ett murat och putsat attefallshus får du en byggnad med generösa utrymmen, perfekt som exempelvis bostad för tonåringen eller som uthyrningsbostad. Förverkliga drömmen om gillestugan, generationsboendet eller träningslokalen med Finja Betongs senaste gör det själv-projekt.

Det murade och putsade huset byggs med Isolerblock Exakt som är både hållbara och välisolerade. Huset har permanentboendestandard och kan värmas av kamin och/eller golvvärme. Väggarna är både brandsäkra, okänsliga för fukt och underhållsfria.

I denna DIY-beskrivning anger vi två olika sätt för hur du kan putsa. I materiallistan har vi anget alternativ 1. I materiallistan till DIY-beskrivningen har vi även angett vit som färg på attefallshuset. Läs mer om våra olika färgsättningsmöjligheter här: Putsfärg & Ytputs

qr-ar-attefall-30.png

Attefallshuset i AR
Klicka eller scanna QR-koden för att gå vidare.

 

DIY – Mura ett attefallshus på 30 kvm

Med ett murat och putsat attefallshus får du en byggnad med generösa utrymmen, perfekt som exempelvis bostad för tonåringen eller som uthyrningsbostad. Förverkliga drömmen om gillestugan, generationsboendet eller träningslokalen med Finja Betongs senaste gör det själv-projekt. Fördelarna och möjligheterna med att mura och putsa sitt attefallshus eller fritidshus är många. Ett stenhus står i generationer, kräver exempelvis minimalt med underhåll och är både brandsäkert och fuktsäkert.

Denna DIY-beskrivning innehåller steg för steg instruktioner för alla arbetsmoment från grund till färdigt hus. För mer detaljerad information se våra rörliga arbetsanvisningarna för Bygga hus: Gjuta grund, Mura väggar, Putsa fasad och Putsa invändigt, som visar hur ett hus kan byggas. Anvisningarna finns på finja.se.

attefallshus på 30 kvm 1

Det murade och putsade huset byggs med Isolerblock Exakt som är både hållbara och välisolerade. Huset har permanentboendestandard och kan värmas av kamin och/eller golvvärme. Väggarna är både brandsäkra, okänsliga för fukt och underhållsfria. Konstruktionen blir både modern, trygg och stabil. Planlösningen innehåller ett generöst kök, matsal, badrum, plats för kamin och TV-soffa på markplan. Huset har en inomhusyta på 21 kvm och via en trappstege kommer man upp till ett sovloft med 11,3 kvm och plats för dubbelsäng och sittpuffar.

finja.se hittar du även en komplett materialspecifikation som med ett klick läggs i inköpslistan. Listan kan du sedan maila till valfri adress eller ladda ner för utskrift.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Ailicia
- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -