- Annons -

Krebs Kristallkronor i mässing för badrum

Krebs Stockholm AB

Kristallkrona badrum Krebs

Badrumslyx

Vem har inte drömt om en kristallkrona i badrummet. Skall det imponera på besökarna så skall kronan vara i klassisk stil. Krebs som har tillverkat kristallkronor sedan 1954 har nu utökat sitt sortiment av badrumskronor.

Kristallen den fina

Sex olika varianter av en barockkrona med lövformade prismor – pendeloque. Prismorna har handslipats i Tjeckien och är tillverkade med Böhmisk metod, dvs prismorna har pressats ur en glasstång för att sedan slipas och poleras till yttersta briljans.
– Det finns inga vackrare pendeloque att finna, säger Tomas Krebs som har  40 års erfarenhet av kristallkronetillverkning.

Polerad mässing eller nickel

Metallstommen är tillverkad i polerad mässing och levereras naturell med den polerade mässingsytan lackad, eller om man så vill i förnicklat utförande.

-Våra kristallkronor har alltid en stomme av mässing, vi hoppas att fler skall upptäcka hur vacker mässingen är utan annan ytbehandling än lackning, fortsätter Tomas.

Obelisker facetterade kulor och blommor

Kronan levereras dessutom i tre olika kristallvarianter, antingen med fem facetterade kulor, fem obelisker eller fem kristallblommor. Alla kombinerade med lövprismor.

Tillverkning i Stockholm

Kristallkronan, som har designats av Tomas binds för hand i Stockholm och levereras till ett tiotal länder i norra Europa.

Pris

Från 7950:-  Ett otroligt lågt pris för ett fantastiskt hantverk, avslutar Tomas.

www.krebs.se

Krebs formger och monterar kristallkronor i Stockholm sedan 1954. Krebs är ett familjeföretag startat av H.J. Krebs som kom till Sverige som flyktingbarn. Företaget drivs nu av sonen Tomas Krebs som är både VD och formgivare. Kvalitet hantverk och design är tre ord som beskriver företaget bra.

Kända kunder: Grand Hotel, Stockholm, Urban Outfitters, Casino Cosmopol, Sagerska palatset Hotel Kungsträdgården.

 

- Annons -