Nytt badrum: small, medium, large

KATEGORI

Nytt badrum: small, medium, large

Ditt nya badrum kan bli ljuvligt vackert och av­kopp­lande om du ger det en inredning som passar stor­leken. Här får du tips och inspiration att välja rätt. Vad föredrar du? Minimalistiskt, färgstarkt eller naturfärger?

 

Nytt badrum VedumEn av årets nyheter är tvättstället Free i bredd 615 mm som nu också finns i en grundare variant som heter compact. Det är perfekt för det mindre badrummet och har det lilla extra när det kommer till detaljer. Twistlucka, kantljus på spegeln och en stilren blandare med touchfunktion ger extra krydda. Från Vedum.

 

 

I det lilla badrummet. 

Tänk ljusa färger, nätta möbler, speglar och smart förvaring. Då kan du få det lilla rummet att kännas större, lugnare och luftigare.

Nytt badrum IKEA

SPEGELEFFEKT Brickan heter den här smarta hyllan. Den döljs av en spegel som ger badrummet extra rymd. Från Ikea.

Smart förvaring för liten yta

 

 

 

 

 

Nytt badrum Aspen

ARKITEKTRITAT Serien Avan är en kompakt, enkel och tålig möbel med mycket smart förvaring. Den är fram­tagen i samarbete med arkitektbyrån White. Den tål riktigt tuffa tag och har samtidigt en stilren och minimalistisk form. Hela möbeln, förutom tvättstället, är i kompaktlaminat, ett exceptionellt tåligt material. Från Aspen.

 

 

 

 

 

I det lite större badrummet.

Här finns det plats för fler personer och mer av det du önskar mest. Som en fast duschvägg, dubbelhandfat, mer färg och mer dekoration.

Nytt badrum NoroFROSTAT Ett duschutrymme med frostat glas känns mer privat än klarglas, men minskar volymkänslan i rummet. Den här duschväggen finns i båda varianterna, och i modeller som passar centralt i rummet samt i en hörna. Från Noro.

Byt draperiet mot en fin duschvägg!

 

 

 

 

Nytt badrum Mässing Nytt badrum MässingMÄSSING Ett levande material som får fin patina med tiden. Birillo tvättställsblandare + Universal bottenventil pop-up. Stängningsbar. Från Tapwell.

 

 

Nytt badrum Ballingslöv

SOFISTIKERAT Gråbetsad ek känns nytt och modernt och ger serien Bright ett sofistikerat uttryck. Nästan som att kliva in i ett hotellbadrum. Vill du kan du välja en öppen hylla för handdukar nederst i kommoden. ShowOff heter de öppna badrumsskåpen. Välj både vägg- och takbelysning för ett bekvämt ljus, gärna dimbart. Allt från Ballingslöv.

Plats för mer personlighet!

 

 

 

Nytt badrum Ballingslöv 2 Nytt badrum Ballingslöv 3

 

 

I det stora badrummet.

Vad drömmer du om? Både dusch och bad, tvättmaskin och loungemöbel, massage­badkar eller bastu? Nu gäller det att välja och planera in allt på ett funktionellt sätt samt att hålla ihop stilen.

 

Nytt badrum Aspen grafisktGRAFISKT Dubbla tvättställ coh dubbelt så mycket förvaring får du med Grand. Den här badrumsmöbeln är i svart ek och med spegelskåp över. Du kan själv påverka designen genom att välja fronter, beslag och NCS-kulör.

Här finns även tillval som ljus- och ljudpaket. Från Aspen.

 

 

 

Nytt badrumKROMAT Välj blandare i samma material för alla bad­rummets funktioner så får du en fin helhet. Den här stilrena badkarsblandaren är kromad och fristående. Den heter Floor och kommer från Hafa.

 

Lyxigt mitt i rummet!

 

GULDKANT Ett modernt och lyxigt badkar i mjuk och svepande design, för dig som uppskattar långa bekväma bad. Det består av slitstark glasfiberförstärkt sanitetsakryl, ett material som håller värmen bra och är lätt att rengöra. Från Furniturebox.

 

Nytt badrum SvedbergsSKANDINAVISKT Rent och avskalat sminkbord med spegel. Detaljerna i serien är arbetade vilket bland annat märks på de girade hörnen och lådornas inredning. Finns i olika bredder, olika färger, olika tvättställ, bänkskivor och handtag. DK heter nyheten från Svedbergs.

 

Sminkbord fullt av fiffiga fack!

 

 

 

 

Text: Eva Linetti

 


- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -

Relaterade artiklar