Uterum sprider sommarglädje oavsett väder

Uterum sprider sommarglädje oavsett väder

Skånska Byggvaror

Är vädret ovanligt trist för årstiden? Känns det som att sommaren aldrig kommer? I så fall kan ett uterum vara plåster på såren och lösningen på jakten på sol och värme. Med 15 000 sålda uterum varje år och modeller för alla smaker vet Skånska Byggvaror hur den svenska sommaren bäst tas tillvara. Något som presenteras i uterumsbilder som kunderna själva skickat in till Skånska Byggvaror.

Kundernas egna bilder från hela landet visar massor av varianter av uterum Skånska Byggvaror

Kundernas egna bilder från hela landet visar massor av varianter av uterum Skånska Byggvaror

 

Sedan 1984 har Skånska Byggvaror försett svenska villaägare med ett livsrum som släpper in sommar, sol och ljus i svenska villor och hem. Uppemot 1000 olika storlekar på uterumslösningar erbjuds för att till 100 procent möta kundernas önskemål om det perfekta livsrummet. Och kundernas bilder från hela landet talar sitt tydliga språk. Uterummet blir ofta husets absoluta utropstecken!

– Det är så inspirerande att ta del av kundernas kreativitet och förmåga att skapa fantastiska hem med våra olika uterum. Det finns verkligen lika många varianter och utföranden som det finns olika stilar på hus. Uterummen är kronan på verket i många villor, vilket inte minst kundernas bilder visar tydligt. Efter lanseringen av helt nya och fristående uterum ser vi nu fram emot att få in vackra exempel på hur Sveriges trädgårdar nu utvecklas med nya rum för glädje och umgänge, berättar Jesper Nilsson, produktchef på Skånska Byggvaror.

För första gången klippte under våren 2015 uterummen banden med husen och tog klivet ut i trädgården. Helt nyutvecklade och fristående uterum skapar bestående livsytor i trädgårdar. Ett mer ombonat alternativ till växthus och ett ljusstarkt alternativ till trädgårdsstugan. En plats för njutning och glädje, oavsett om det blir en extra matsal, vardagsrum, poolrum eller spa. Dessutom kan det nya rummet uppföras utan bygglov eller bygganmälan så länge det inte är större än 15 kvadratmeter.

– Med 15 000 sålda uterum varje år har vi lärt oss vad som krävs av ett riktigt bra uterum. Vi är väldigt måna om att hjälpa våra kunder förverkliga ett drömrum som skapar livskvalitet och glädje utöver det vanliga. Egentligen borde man kalla uterum för glädjerum, för det är just det de skapar, säger Jesper Nilsson.

För information kontakta:

Skånska Byggvaror, Jesper Nilsson produktchef, tel: 0722-350002, växel 042-25 30 00.

E-post: jesper.nilsson@skanskabyggvaror.se

www.skanskabyggvaror.se

 

Om Skånska Byggvaror – 50 år 2015

Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är ett ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, dörrar, fönster, spa, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober etc. Alla produkter säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och med varumärket Grönt Fokus i Norge. Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Varorna levereras till största delen med egna lastbilar – till villaägare och hemmafixare. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering, TV, showrooms och direktreklam. Företaget har 175 anställda i Helsingborg, Bjuv, Ängelholm, Klippan, Stockholm, Norrköping, Göteborg och norska Kristiansand samt Oslo.

För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 – 210 100

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Ailicia
- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -