- Annons -

Inreda uterum – Våriga nyheter

Att inreda uterum med mycket grönt, ljus och värme hjälper våren och sommaren på traven. Här är nyheterna för dig som vill förnya favoritplatsen.

Inreda uterum krukor Eva Solo

Självvattnande krukor räddar många vackra växter. Vattnet lagras i behållaren under och växten förser sig själv med vatten. De här kommer från Eva Solo.

Inreda uterum valldemossa från Mio

Ge uterummet en hemtrevlig och ombonad känsla med hjälp av vackra möbler i konstrotting. Trädgårdsgrupp Valldemossa, från Mio.

Inreda uterum alcro

Den krispigt ljusa och fräscha lasyren på trädäcket heter Björknäver och kommer från Alcro. Och den passar lika bra för dina utemöbler.– Har du ont om plats är platsbyggda möbler väldigt bra. Bänkar fungerar både som förvaring och rumsavdelare, och kan byggas i vinkel. Annars är en av mina personliga favoriter pergolan, säger Anna Wiebe Fasth.
Med en pergola skapar du en avskärmad matplats eller lounge. Pergolan kan varieras efter smak och behov. Med eller utan tak och mer eller mindre täta ytterväggar genom att täcka mer eller mindre mellan stolparna.

Inreda uterum stol
Inreda uterum vårstil
De klassiska franska caféstolarna och den stora krukan är inte av trä utan kopparfärgat järn. Visst passar de fint in i trädgårdens färgskala. Matbord i samma färg och material finns också. Från Nordal.

inred uterummet vit terrassvärmare
Inreda uterum pläd vitt
Med en skön infravärmare som lampa i uterummet sprids värme runt bordet. Från Rusta.
Värmejacka istället för pläd från nya Ikea PS kollektionen.

Inreda uterum kudde grön
Inreda uterum kudde mönster
Grönska och bladmönster med tropisk känsla ger omedelbar sommarkänsla. Bomullstyg med uttagbar innerkudde i polyester. Matchande panelgardiner finns också. Båda från Hemtex.

 

Inreda uterum IKEA-stol
Gungstol för två!
Så skönt att sitta nära varandra och gunga. Golvlampan ger fint ljus mot en vägg och båda ingår i IKEA PS nya kollektion 2017. – För fritänkare som vägrar fastna i ekorrhjulet och inte bryr sig om vad andra tycker, säger IKEA.

Inreda uterum startset från Rusta
Denna vårfina och fantastiskt prisvärda stengodsservisen kommer från Rusta och är en nyhet.

 

Inreda uterum monstera
Fin keramikkruka planterad med en Monstera. Från Plantagen.

Inreda uterum IKEA-vas
Inreda uterum IKEA-golvvas
Nu kommer en serie enkla och eleganta vaser från IKEA. Golvvasen för höga blommor och den riktigt låga förflytande knoppar.

 

Text: Eva Linetti

- Annons -