Nya Honda gräsklippare med patenterade funktioner

KATEGORI

Nya Honda gräsklippare med patenterade funktioner

Honda Power Equipment

Honda lanserar tre nya lättanvända HRG 536 gräsklippare med bland annat Smart Drive® och knivstoppskoppling. Smart Drive® ger en exakt kontroll av hastigheten så att man får bättre kontroll kring träd, kanter och rabatter. Tack vare mulchingsystemet VersamowTM och en stor uppsamlarpåse blir gräsklippningen ett nöje.

 

Gräsklippare Honda HRG 536 med Smart Drive

VersamowTM selektivt mulchingsystem med patenterad teknik Mulching är en gräsklippningsteknik som gör att det klippta gräset finfördelas innan det sprids ut och blir till gödning för gräsmattan.

Honda har tagit fram två tekniker för att få så bra gräs som möjligt, oavsett trädgårdens storlek. Det första är det patenterade systemet Microcut som består av två knivar som skär gräset två gånger för att få så små gräsrester som möjligt. Den andra tekniken är det variabla mulchingsystemet VersamowTM. Med en spak väljer du att samla gräsklippet i påsen eller finmala det och blåsa ner det i gräsmattan som naturlig gödning.

Knivstoppskoppling (Rotostop®) ger bekvämt stopp

Rotostop® är ytterligare ett Hondapatent. Det fungerar som en koppling som man använder för att koppla i och ur knivarna utan att stänga av motorn. Det är en smidig funktion när man vill tömma uppsamlarpåsen eller bort ett hinder medan man klipper. Det blir även säkert och enkelt att korsa grusgångar. Knivarna stoppas på mindre än två sekunder. Finns på VY-modellen.

Hondamotor

HRG 536 är utrustad med en GCV160 motor. Hondas motorers tillförligtlighet och prestanda är legendariska i hela världen. Hondas 4-taktsmotor ger låg bränsleförbrukning, låga utsläpp samt låg ljudnivå.

Specifikationer HRG 536 VK, VL och VY

Motor: GCV160
Nettoeffekt (kW/rpm):   2,7/2850

Tankvolym (liter):   0,93
Transmission: SMART Drive®
Säkerhet:  Motorbroms
Klippdäckmaterial:  Antikorrosionstål
Klipphöjdssteg (mm):  28-102 (6 steg)
Uppsamlingsvolym (l):   73
Vikt (kg):   VK: 36,8/VL: 40,2/VY:41,3
Ljudnivå (dB (A)):  98
Ljudnivå vid användaren LWA (dB (A)): 87
Klippbredd (cm): 53
Elstart:  VL-modellen
Knivkoppling (Roto-stop): VY-modellen

Rekommenderat pris:
HRG 536 VK: 6390kr
HRG 536 VL: 7590kr
HRG 536 VY: 7290kr

www.honda.se

Honda är världens största motortillverkare. Oavsett på vilket sätt du vill ta dig fram så finns det ett omfattande utbud från Honda att välja mellan. På land, till sjöss och numera även i luften återfinns det förstklassiga produkter framtagna av Honda. Honda Power Equipments utbud består av gräsklippare, åkgräsklippare, trimmers, elverk, vattenpumpar, jordfräsar, snöslungor och båtmotorer för både privatkund och proffs. Senaste verksamhetsåret såldes 5 600 000 Power Equipment-produkter över hela världen.

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Ailicia
- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -