- Annons -

Det är både snyggt och smart att se över gamla energislukare i badrummet. Byt till en sensorstyrd blandare, fixa ny takdusch, täta duschväggar eller ersätt din gamla wc-stol med en modern vägghängd toalett eller snålspolande golvstående modell.

Med små förändringar kan man minska sin vattenanvändning och spara både miljön och pengar. Genom att byta ut en gammal kran mot en mer resurssnål blandare kan du till exempel spara upp till 20% vatten utan att det påverkar komforten.

Ett enkelt, bekvämt och framförallt tryggt sätt att byta ut gamla badrumsprodukter mot nya är att se till att få med installationen på köpet. Fördelarna är många. Du undviker oförutsedda kostnader eftersom produkt, hemleverans och installation ingår, liksom garantier på både produkt och utfört arbete. Samt bortforsling av emballage och din gamla produkt. Dessutom slipper du lägga tid på att hitta hantverkare.

På comfort.se kan du boka såväl produkter med installation som datum och tid för när du vill att vi kommer hem och utför installationen åt dig. Då vet du att den nya produkten blir installerad på avtalad tid och på ett fackmannamässigt sätt av en av våra 1800 certifierad rörmokare.

Boka här

Vill du känna, klämma och kanske bolla badrumsidéer med oss rekommenderar vi naturligtvis att du besöker oss i din närmaste Comfort-butik. Där, liksom på comfort.se, hittar du också alla våra Installerat & Klart-erbjudanden.

Välkommen!

Med Comforts tjänst Installerat & Klart får du ett paketerbjudande där både produkt och installation är inkluderat i priset. Dessutom ingår frakten av den nya produkten samt bortforsling av din gamla som en extra smidig service. Se hur det går till

- Annons -