- Annons -

Plågas du av dålig lukt i villan, sommarhuset, båten eller husvagnen? Oavsett utrymme – Ozoneair tar bort lukterna på några timmar. – En suverän innovation, säger Mikael Svedberg, som äntligen blev av med stanken av mögel.

Många av oss flyttar nu till sommarstugor eller ger oss ut i båtar, husvagnar och husbilar.

– Fritidshus och fordon som en husvagn är utrymmen som ofta präglas av dålig lukt. De står igenbommade eller över-täckta delar av året, det blir svalt och fuktigt och en unken lukt sprider sig som är svår att bli av med, säger Johan Lundberg, grundare av Ozoneair, ett teknikföretag i Luleå.

Tar bort lukter, mögel och virus

Ozoneair har tagit fram en unik maskin som omvandlar syre till gasen ozon. Ozonet oskadliggör dåliga lukter, mögelsporer, bakterier, virus och andra skadliga mikroorganismer.

– Du ansluter din Ozoneair till ett eluttag, sedan gör maskinen jobbet på några timmar – den är helautomatisk och kräver inga förkunskaper. Dåliga lufter är vanliga även i året-runt-bostäder, betonar Johan Lundberg.

– Fukt, dålig ventilation och mögel är viktiga orsaker. Röker du inomhus eller har djur sätter sig dessa lukter i väggar och inredning och går inte att städa bort med vanliga rengöringsmedel.

”Doftade fräscht efter bara några timmar”

Mikael Swedberg testade Ozoneair och blev snabbt av med både lukter och mögelsporer. Jordkällaren på hans lantställe hade en stickande doft, och det luktade unket i villans garage och förråd.

– En suverän innovation. Det doftade fräscht efter bara några timmar, intygar han. Han har också använd sin Ozoneair i fritidshuset:

− Det enda jag behövde göra var att flytta den mellan rummen och trycka på start-knappen. Inom ett dygn blev det en märkbar skillnad i hela stugan – som om det vore nystädat.

Fakta om ozon:

● Ozonteknik har länge använts för att rena vatten och ta död på bakterier och virus i textilier i till exempel sjukvården. Sedan 1970-talet har saneringsfirmor använt sig av ozon för att sanera hem och lokaler från brand, tobaksrök, mögel och andra lukter.

● Med den svenska innovationen Ozoneair kan privatpersoner sanera hemma med ozon.

● Ozon är en reaktiv gas som också kallas ”aktivt syre”. Den letar sig in och renar i skrymslen och vrår samt ytligt i material som textilier och annan inredning, golv och väggar.

Så här kan du använda Ozoneair

”Löjligt enkel att använda”

Ozoneair
Kent Marklund, Piteå

”Det läckte in vatten i min husbil som började lukta unket – som gammal filtmatta. Det gick inte att bli av med lukten. Jag fick tips om Ozoneair och köpte den minsta modellen Ozoneair GO 30. Den är löjligt enkel att använda. Du ansluter den till ett eluttag och anger hur stor yta som ska rengöras. Sen jobbar den i några timmar. Den dåliga lukten försvann direkt, och sen dess luktar det fräscht i bilen.”

”Luktsanerade husvagnen och tvättstugan”

Ozoneair
Henrik Vännström, Floda

”Vi köpte en begagnad husvagn som drabbats av vattenläckage, och luktade unken källare. Med Ozoneair försvann lukten efter en behandling på fyra timmar. Efter det har vi använt maskinen på flera ställen. Dels i mina föräldrars husbil som luktade illa. Och dels i vår tvättstuga som är äldre och småfuktig – Ozoneair tog bort alla dåliga lukter. Vi har även lånat ut maskinen till en familj vars hem luktade tobaksrök – även den lukten försvann.”

”Begagnade båten blev som ny”

Ozoneair
Morgan Jakobsson, Glanshammar

”Vi har husbil, båt och jag driver ett åkeri med grävmaskiner. Ozoneair tar bort dåliga lukter väldigt effektivt i alla fordon. Vår begagnade båt hade stått ute länge och luktade fränt av mögel när vi köpte den, men efter två behandlingar med minsta Ozoneair-modellen var lukterna helt borta.”

EXKLUSIVT ERBJUDANDE:

– Om Ozoneair inte tar bort lukten helt, skicka tillbaka den inom 14 dagar och få full återbetalning, inga frågor ställs.
– Fri frakt!

Ozoneair

Ozoneair Go 30

Enstaka rum, bilar, båtar, husvagnar.
Kapacitet: 5 – 30 m2
Behandlingstid: **4h
Driftstid: 4000h
Påfyllningsbar: Nej
Vikt: 2,9 kg

Pris: 3990 KR

✔ Fri frakt – hem till dörren
✔ 5 års garanti

Ozoneair

Ozoneair Plus 60

Medelstora rum, mindre lägenheter, stugor och hus.
Kapacitet: 10 – 60 m2
Behandlingstid: :**2h
Driftstid: 4000h
Påfyllningsbar: Ja
Vikt: 4,5 kg

Pris: 5990 kr

✔ Fri frakt – hem till dörren
✔ 5 års garanti

Ozoneair

Ozoneair Pro120

Hela hus, våningsplan och lägenheter.
Kapacitet: 15 – 120 m2
Behandlingstid:**2h
Driftstid: 4000h
Påfyllningsbar: Ja
Vikt: 6,3 kg

Pris: 7990 kr

✔ Fri frakt – hem till dörren
✔ 5 års garanti

**Genomsnittstid för 30 m2

Använd ozon på ett säkert sätt. Läs alltid bruksanvisningen och produktinformationen före användning.

TEXT & FOTO OZONEAIR I ANNONSSAMARBETE MED VILLALIVET

Ozoneair

www.ozoneair.se

telefon 0771-366 366

- Annons -