Tävling: Vinn en trapprenovering från Formtrappan värd 15900kr

KATEGORI

Vinn en Trapprenovering med FormTrappan

Är du redo att ge din trappa ett helt nytt liv? Villalivet, i samarbete med FormTrappan AB, Sveriges ledande företag inom trapprenovering, erbjuder nu en fantastisk möjlighet att vinna en komplett trapprenovering, vinnaren vinner en värdecheck på 15.900kr hos Formtrappan.

Så här tävlar du!

Att delta i tävlingen är enkelt! Svara på tre enkla frågor och du är med i dragningen om en helt ny trapprenovering. Missa inte denna unika chans att förvandla din trappa med FormTrappan – experterna på att skapa vackra, hållbara och funktionella trappor för ditt hem.

Pris: Värdecheck på 15.900kr för trapprenovering hos Formtrappan.

Tips: Svar på frågorna hittar du på här!

Vinnaren presenteras på Villalivet.se och samtliga av våra sociala medier den 30:e januari 2024.

1

Med en affärsmodell som är både enkel, effektiv och framför allt klimatsmart, har FormTrappan etablerat sig som en pålitlig aktör över hela Sverige och i de större städerna i Norge.

Deras unika process innebär att vi använder lokala montörer för installationen, vilket inte bara stödjer lokala företag utan även minskar miljöpåverkan. Dessutom samordnar de alla transporter från vår toppmoderna fabrik i Västerås för att ytterligare minska sitt klimatavtryck.

Tävlingsformulär – Tävla här!

Mer om Formtrappan

Störst i Sverige på trapprenovering som erbjuder 12 månaders räntefri delbetalning.

För att mäta din trappa använder dem sig av deras unika digitala verktyg. Mätningen ger dem exakta mått och deras robotar kan ge dina trappsteg en perfekt passform. Trappstegen passar alltid perfekt och ger dem minimalt med spill i fabriken.

 

Formtrappan har fastpris på trapprenoveringar upp till 15 trappsteg. Har du 16 eller fler trappsteg får du ändå ett fastpris av montören när han har mätt din trappa. Med deras digitala mätverktyg och egen produktion kan de tillverka trappsteg till alla bredder och typer av trappor. Deras priser är alltid inklusive hembesök med mätning, tillverkning och montering.

 

Deras kunniga och lokala montörer genomför både mätningen och monteringen av din trappa. Vid hembesöket svarar de på alla dina frågor och ger dig ett fastpris.

Inspiration – Före och efter-bilder

Formtrappan är stolta över och visar gärna upp sina trappor och tidigare arbeten. Låt dig inspireras av hur andra har gjort!

Se fler före och efter-bilder här!

Tävlingsvillkor

Villalivets vinnarbeslut går inte att överklaga. Vinnaren kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer och medier där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn, mail och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Villalivet i enlighet med GDPR. Villalivet förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren dras med hjälp av: https://www.random.org/ förutsatt att svaret på frågan är korrekt. Genom att delta så godkänner du även hur vinnaren genereras. Genom att delta så godkänner du även att prispartner skickar nyhetsbrev och erbjudande till dig och behandlar dina uppgifter i enighet med GDPR.

 

4

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Ailicia
- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -