- Annons -

Finja tipsar: Bygg ett murat och putsat hus i två plan

Förverkliga din dröm och bygg ett vackert hus till dig och din familj. Fördelarna och möjligheterna med att mura och putsa sitt boende är många. Ett stenhus står i generationer, kräver minimalt med underhåll och är både brandsäkert och fuktsäkert. Läs mer om fördelarna med murat och putsat byggande på vår projektsida Bygga hus.

Bygg ett murat och putsat hus i två plan

Denna DIY-beskrivning innehåller steg för steg instruktioner för alla arbetsmoment från grund till färdigt hus. Beskrivningen bygger på våra rörliga arbetsanvisningar som du kan se här på sidan.

Denna beskrivning har som syfte att inspirera och visa exempel på hur de olika momenten kan utföras. Finja ansvarar inte för konstruktionslösningar då omgivningen, underlagets beskaffenhet och kvalitet spelar viktig roll.

I denna DIY-beskrivning anger vi två olika sätt för hur du kan putsa. I materiallistan har vi angett alternativ 1. I materiallistan till DIY-beskrivningen har vi även angett vit som färg på huset. Läs mer om våra olika färgsättningsmöjligheter här: Putsfärg & Ytputs

DIY – Bygg ett murat och putsat drömhus i två plan enligt rörliga anvisningar

Se filmerna på finja.se

Att bygga med möjligheternas material

Fördelarna och möjligheterna med att mura och putsa sitt boende är många. Ett stenhus står i generationer, kräver minimalt med underhåll och är både brandsäkert och fuktsäkert. Därtill också energisnålt och klimatsmart under dess långa livslängd. Det fördelaktiga ekonomiska perspektivet och framförallt livslängden på byggnaden är även de några av de stora fördelarna med ett stenhus.

Allt du behöver

Vi har utvecklat informativt och lättillgängligt material som inspirerar till hur man kan bygga med möjligheternas material. Med våra filmer kan du enkelt följa hela husbygget, steg för steg, och även se exakt hur våra produkter används. På vår hemsida finns utöver dessa rörliga arbetsanvisningar även ritningar och materialspecifikation över ett komplett murat och putsat hus och en massa inspiration och tips.

Vilka produkter används?

Finja erbjuder högkvalitativa produkter till hela drömhusbygget – från grund, väggar, puts till ytbehandling. Det gör det lätt vid planeringen av ett drömhus att hitta alla viktiga komponenter hos Finja. Detta är de huvudsakliga produkterna som används i denna DIY-beskrivning.

- Annons -