- Annons -

Snabbinstallerad dusch!

Snabbinstallerad dusch

Kan man göra en duschkabin som är snabb och enkel att montera och dessutom snygg? Produktutvecklarna och formgivarna hos badrumsleverantören Svedbergs har tänkt till och nu är resultatet klart: Duschkabinen Fasett.

Här är några av detaljerna som Svedbergs menar skiljer Fasett från andra duschkabiner:

Lättplacerad i gamla som nya badrum

Fasett passar i alla miljöer. Kabinen lämnar utrymme för att placeras mot utanpåliggande rör. Vill du gömma gamla rördragningar eller spåren från en gammal blandare, så väljer du bakväggar i ornamentglas eller frostat glas.

Enkel och silikonfri montering ger lättstädat resultat

Karet levereras monterat med fötter och kopplingar. Listerna bara läggs på plats och du behöver inte klabba med silikon vid installationen. Listerna kan sedan tas av och på utan verktyg. Det gör duschen lättstädad och för den som föredrar en renare design kan kabinen monteras helt utan lister.

På stabila och snygga fötter

Med sina förmonterade och justerbara fötter är det lätt att få kabinen på plats. Fötterna är dessutom klädda i anodiserat aluminium och står sig snyggt utan döljande sockel. Duschen ger ett svävande lätt intryck och blir enkel att städa under. Sockel finns som tillval.

Tyst dörr

Dörren är monterad på ledade gångjärn och öppnas utåt. En stadig och ljudlös lösning som förhöjer kvalitetskänslan.

6 mm härdat säkerhetsglas

Fasett har ett lite tjockare glas för att få en stabilare kabin. Man kan välja mellan klarglas, rökfärgat, screentryck linje eller insynsskyddande ornament.

Mer information och detaljer finns på www.svedbergs.se.

- Annons -