- Annons -

Spara energi, bada i rent vatten och njut av tystnaden

Kontrollpanelen Clever-Pool är en helt ny separat frekvensstyrning som kan kopplas till såväl nya som gamla poolanläggningar som har en enfaspump. Kontrollpanelen anpassas så att du både kan spara energi och därmed pengar, du förbättrar reningen av vattnet och påverkar ljudet – utan att behöva köpa en ny pump. Med rätt flöde vid rätt tillfälle ökar kvalitén på vattnet då filtreringen av vattnet blir bättre med ett lägre flöde än vad man ofta har i sin vanliga poolpump.
Clever-Pool Folkpool

Med Clever-Pool kan du själv bestämma flödet och får därmed möjlighet till en högre reningsgrad av vattnet. Frekvensstyrningen har en inbyggd timer där du kan ställa in fyra olika hastigheter över dygnet. På kvällen och natten kan man t.ex. varva ner, medan man på dagtid kanske vill ha en högre cirkulation och då ställer in flödet på ett mellanläge. Självklart kan du även stänga av pumpen helt och hållet.

Ytterligare en avgörande fördel med Clever-Pool är ljudnivån. När man ställer in ett lägre flöde på pumpen blir det knappast några ljud och man kan njuta av såväl ett stillsamt kvällsdopp som en pratstund vid poolkanten utan en bullrande pump i bakgrunden. Clever-Pool monteras enkelt och ansluts med stickpropp plug & play, byggmåttet är endast 20×25 cm.

Priset ligger på cirka 4 490 kronor.

Folkpool AB
Ullängsvägen 1, Järna
Telefon vxl: 08-554 810 00
E-post: [email protected]
www.folkpool.se

- Annons -