- Annons -

Pooldrömmar 2020

Spara in på flygresan och semestra hemma med en egen pool i trädgården. Vi har kollat in några av nyheterna inför sommaren 2020.

Åttaformig pool

En åttaformad pool med infälld trappavsats. 3.5 x 5.4 m. Djup 1,50. Grundpris fr. 74 900 kronor. Från Poolkungen.

Åttaformig pool från Poolkungen

Skippa kemikalierna

I dag finns reningsteknik och bra alternativ till kemikalierna. En så kallad saltklorinator tillverkar fritt klor av salt direkt i poolen. Resultatet blir ett behagligt, bräckt vatten som är skonsamt mot hud och ögon. Modell Classic har mosaikliner i färgen sand, fr. 115 000 kronor. Från Folkpool.

Skippa kemikalierna

Byggsatspool

Poolerna från franska Waterair ska kunna byggas av hemmafixare som vill bygga poolen själv. De består av en stomme med isolerade stålpaneler som kläs invändigt med liner och snygga tillbehör. Här ser du nya modellen Lisa med trappa och kantsten, 7,1 x 3 m. Fr. 143 900 kronor. Återförsäljare är Willab Garden.

Återförsäljare är Willab Garden.

Thermopool 3.0

En variant där man först bygger en stomme med thermoblock 3.0 har blivit populärt på senare år. Denna är på 4 x 8 meter med gaveltrappa utmed hela kortsidan. Grundpris fr. 63,700 kronor. Från Poolgiganten.

Thermopool 3.0

Förläng säsongen med pooltak!

Ett pooltak skyddar din pool från skräp, insekter och pollen samtidigt som den sparar energi. Modellen Sydney är ett nytt lågt pooltak med kraftiga profiler och med en enkelskena på ena sidan. Finns i flera storlekar och kan fås med kanalplast fr. 83900 kronor eller i klarglas fr. 95900 kronor. Från Poolteam.

TEXT REDAKTIONEN FOTO NÄMNDA LEVERANTÖRER

- Annons -