- Annons -

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras nedan!

Vinn 50.000kr att använda vid köp av ett kök från Bäcklunda* hos ELON. Genom att endast svara på 3 enkla frågor så kan du vinna 50.000kr till ditt nya kök från Bäcklunda. Tävlingen arrangeras på villalivet.se tillsammans med ELON.

Dags att fräscha upp köket? Ta chansen nu! Svara på 3 enkla frågor och motivera varför just du är i behov av nya köksprodukter. Vi hoppas just du som vinner! Tävlingsfrågorna hittar du lite längre ner och svaren hittar du genom att gå in på länkarna nedan.

Bäcklunda är ELON:s egna kök och är tillverkat för att användas och passa olika människors livssituationer – från stora barnfamiljer och lantliv till singelhushåll och storstadspuls. Ett nordiskt kvalitetskök till ett förmånligt pris och med snabba leveranser.

Nordisk kvalitet

Köket Bäcklunda är väldesignat med moderna lösningar. Den höga kvaliteten tillsammans med den stilrena, nordiska designen syns i varje detalj och ger dig ett kök som du kan vara stolt över.

TÄVLINGEN

Svaren till frågorna hittas här:

 

1:a pris

50 000kr till ditt nya kök från Bäcklunda*

 

Vinnare
Håkan Elmqvist Jareteg
Mullsjö

 

Vinnarna presenteras på samtliga sociala medier online.

*Gäller Bäcklunda stommar och luckor samt bänkskivor från LG Collection. Eventuell mellanskillnad utbetalas ej.

Lycka till!

Ett kök för det sköna livet. Ditt liv.

Hemmet. Vår viktigaste plats. Där vi landar, pustar ut och fyller på energi efter en dag ”därute”. Oftast hamnar vi i köket; hemmets nav och sköna samlingsplats för samtal, ett glas vin, en smoothie, nätsurf … livet! Och matlagning, förstås.

Köket Bäcklunda har tagits fram av ELON för just allt detta. Nordisk kvalitet, förmånligt pris och med alla möjligheter för dig att skräddarsy enligt dina behov. Med över 50 års erfarenhet av vitvaror vet ELON vad som är viktigt i ett kök; vilka lösningar som förenklar, förhöjer och får ditt vardagspussel att omvandlas till en harmonisk helhetsbild. Välkommen att dra nytta av den kunskapen hos din ELON-handlare – och få hjälp att skapa ditt önskekök, komplett med vitvaror.

Tävlingen presenteras av Villaliv i samarbete med:

 

Tävlingsregler
Juryn består av Villalivs tidningsråd samt en representant från ELON-kedjan och beslutet går inte att överklaga. Vinnarna kommer att publiceras på www.villalivet.se samt i anslutning till de publikationer där tävlingen är exponerad. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn och adressuppgifter samt annan personlig information lagras, sparas och används av Förlaget Villaliv AB i enlighet med PUL. Förlaget Villaliv AB förbehåller sig rätten att publicera vinnarnas namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnarna.

- Annons -