- Annons -

Agneta och Anders Larsson Regionvinnare Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård 2020 i Gotland

Vår stora tävling, Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård är avgjord för 2020. Vi har 23 regionvinnare och 3 nationella vinnare som har blivit utvalda av juryn. Vinnare i Gotland är Agneta och Anders Larsson som bor i Visby.

Fakta om familjen och boendet

Familjen: Agneta Larsson 51 år Receptionist på Hotell S:t Clemens i Visby, Anders Larsson 51 år Driver mäklarfirman Visbymäklarna tillsammans med en kollega.
Sara Larsson 14 år, Simon Larsson 12 år och Hunden Fiffi 9 år.

Familjen Larsson bor i Visby på Gotland i hus som är en enplansvilla på 114 kvadratmeter och de flyttade in 2015.

Beskrivning av hemmet

Varför köpte ni det här huset?

Vi bodde tidigare i villa på landet med väldigt stor tomt och ville bo i stan med mindre tomt. Vi fastnade för läget, ett fint och lugnt villaområde med härliga strövområden, vi såg mjöligheten att skapa ett boende utefter våra behov och föll för trädgården som är lagom stor utan insyn.

Vad är det mysigaste med ert hem?

Jag älskar vårt härliga kök, vårt uterum och vår underbara trädgård där vi har skapat olika rumsmiljöer. Vår badbalja i trädgården ger oss vardagslyx och jag älskar att tända ljus och lyktor i trädgården och krypa ner i det varma vattnet och titta på stjärnhimlen med familjen.

Hur gjorde ni för att få det så mysigt?

Vi totalrenoverade huset innan inflyttning. Vi gillar att blanda gammalt med nytt och har använt oss av gamla fönster, dörrar och lampskärmar, lyktor och rostiga detaljer som inredning både utomhus och inomhus. Jag och min man tycker om att inreda och skapa ett mysigt hem tillsammans, ett pågående gemensamt intresse.

Berätta något valfritt om ert hem?

I vår trädgård har vi en stor skön sittplats för måltider utomhus, en frukosthörna, en relaxavdelning  med badbalja, ett litet växthus med sittplats under vinrankorna och ett utekök som vi kallar Larssons Chill and Grill bredvid ett trädgårdsland som ger oss extra krydda till matlagningen.

Vad tyckte ni om att vara med i tävlingen?

Tävlingen har varit rolig och inspirerande!

Grattis Agneta och Anders från oss på Villalivet och våra fantastiska partners!


 

Huvudpartners Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård 2020

 

- Annons -