Rödkål

KATEGORI

Rödkål och kål av alla de slag är bra mat på julbordet eftersom det är både gott och nyttigt. Här är en variant med glögg och äpplen.

rödkål

Ingredienser 6 personer:
400 gram rödkål, ca
1 st röd lök(ar)
2 st äpple(n)
2 msk smör
1 st kanelstång/stänger
1 tsk salt
peppar
1 msk citronsaft, pressad
2 msk honung
2 dl glögg

Så här gör du:

1. Skär rödkålen i strimlor, löken i skivor och äpplena i skivor.

2. Fräs grönsakerna i smör. Tillsätt kryddorna, citron, honung och glögg och låt puttra i 10 minuter.

Källa: tasteline.se

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

- Annons -

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

15,650FöljareGilla
18,944FöljareFölj

Måste läsas

- Annons -