- Annons -

Glad Påsk

Våren är på gång och näst på tur står påsken, en av våra största högtider som även innebär några dagars extra ledighetVi i team Villalivet önskar dig en riktigt glad påsk, hoppas du får tid att fixa i trädgården och att solen skiner på dig!

Sveriges Mysigaste Hem 2019

Tävlingen Sveriges Mysigaste Hem blev en succé förra året. Tusentals familjer skickade in bilder från sitt eget hem över hela landet. Nästan 400 000 (!) röstade engagerat på sin favorit. I år arrangerar tidningen Villalivet tävlingen för andra året.

Vi har nu fått in mer än 100 000 e-poströster på en väldigt kort tid och jämför vi med föregående år så ligger vi klart bättre till. Kvalitén och nivån på bidragen är redan mycket högre än fjolåret samtidigt så ser vi tydligt att engagemanget hos deltagarna är större på sociala medier. Framförallt på Instagram, säger Jonas Natt och Dag, marknadschef på Villalivet.

Anmälan till Sveriges Mysigaste Hem 2019 är fortfarande öppen och tävlingen pågår till oktober – alla är välkomna att delta och deltagandet är gratis!

Finalister Deltävling 2 – Sveriges Mysigaste Hem 2019 hittar du här!

SENASTE NUMRET! Välkommen till en välfylld aprilutgåva med Villalivet!

I förra veckan delades nya numret av Villalivet ut, en fullspäckad tidning med stort inslag av pool, trädgård, utemöbler och växthus samt uterum och allt annat som har med villaägarens utesäsong att göra. Härliga och inspirerande artiklar varvas med många fina erbjudanden från våra relevanta kunder.

Vårvagnen – Här får du mest för pengarna

En artikel som sticker ut och som redan fått massor av publicitet och omnämnande är Vårvagnen där vi skickade ut vår hemliga shoppare till 5 stora butikskedjor med uppdraget att ta reda på var man får mest för pengarna.

Vi gratulerar Plantagen som tog hem förstaplatsen!

Läs artikeln här: https://villalivet.se/om-tradgard/varvagnen-mest-for-pengarna/

Ny vänner till Villalivet

Några av våra nya vänner till Villalivet vill vi särskilt välkomna och som har många fina erbjudanden till villaägarna är bland annat Mats Hartelius på Poolgiganten som har ett långt förflutet och gedigen erfarenhet från poolbranschen.

Nya samarbetspartners till Villalivet är även Granngården, Hylte Jakt & Lantman, Ozoneair, Plantagen som vi önskar stort lycka till i sina kampanjer!

Villalivet slår försäljningsrekord – Villalivet Nr.3 2019

All time high för Villalivet säljteam i Villalivet april utgåva måste såklart firas. Tack Team Villalivet!

- Annons -