– Nu tar vi nästa steg..

Sveriges största Villatidning, Villalivet startar ett försäljningssamarbete med avhoppare från Cape Media. Calle Widbom, kommer tillsammans med ytterligare två före detta säljare på Cape Media genom bolaget Komplett Webbutveckling driva och utveckla den regionala annonsförsäljningen tillsammans med befintligt sälj på Villalivet

Villalivet som startade 2008 har tagit en självklar plats hos Villaägaren genom en utvecklande dialog med läsaren för att få ut det mesta och bästa av sitt villaboende. Villalivet är också en viktig partner för annonsörerna som driver kunder till försäljningsdestinationer tillsammans med låga konverteringskostnader..

Samarbetet med Komplett Webbutveckling kommer att förstärka positionen för Villalivet ytterligare och målet är att den regionala affären där Villalivet erbjuder anpassad marknadsföring i 25 olika regioner skall växa betydligt.

Det här passar in i på vår verksamhet och vi får en kraftfullare bearbetning mot ett starkt segment där det finns mycket att utveckla säger Tomas Bengtsson, Försäljningschef på Villalivet.

Dessa säljare har tidigare arbetat på Cape Media där dem haft ansvaret för att sälja Bonnier Publications varumärken där bl.a. Vi i Villa ingå

Vill du veta mer, kontakta:

Tomas Bengtsson,
Försäljningschef
[email protected]
070 – 621 72 11