- Annons -

Värmländsk hemtrevlighet vann.

Sveriges Mysigaste Hem är tävlingen som lockade 2 327 familjer att skicka in sina bidrag och som engagerade 373 939 läsare. 5 direktfinalister valdes ut av juryn och läsarna röstade fram 23 regionsvinnare. Av dessa 28 valde juryn ut Therese och Mikael Johansen, från Kil i Värmland. De har skapat ett mysigt hem med naturfärger som bas, följt vissa trender men mest sina egna hjärtan.

Mys är något vi svenskar gillar att krydda villalivet med. Det är ett brett begrepp och samtidigt ett sätt för familjer att uttrycka sin stil och personlighet. Det ser vi på bidragen som är väldigt olika, alltifrån mörkt och murrigt till lantligt ljust och fräscht. Vinnarna Therese och Mikael Johansen har tillsammans renoverat och skapat ett hem som följer en röd tråd. I det senaste numret av Villaliv, som kommer ut idag, får läsarna följa med till deras inspirerande hem.

27 vinnare till Tävlingen började i februari. Villaliv bad läsarna skicka in sina bilder som beskrev det mysiga med deras hem. Villalivs jury och Villalivs läsare valde ut en direktfinalist och en regionsfinalist för varje nummer från mars till juni som gick vidare till final. Därefter fick läsarna rösta fram vinnaren i varje region. Av dessa 28 bidrag valde juryn en riksvinnare. Tvåa kom Malin och Erik Hellström i Sala och trea Therese och Henrik Wiberger i Lidköping.

Lyckad satsning

Tävlingen har varit en lyckad satsning som engagerat många läsare under lång tid.

Självklart kommer vi att fortsätta 2019, berättar Jonas Natt och Dag, marknadschef på Villaliv. Då kommer vi att erbjuda våra kunder ett exklusivt partnerskap som gör att de kan delta aktivt i tävlingen och få del av den stora uppmärksamhet tävlingen ger.

Reportaget kan du läsa här: https://villalivet.se/allmant/valkommen-till-sveriges-mysigaste-hem/

För mer information kontakta:

Tomas Bengtsson
Försäljningschef,
0708-21 72 11
[email protected]

- Annons -